Se zdokonalenými mopy bude vytírání jednoduché

 Mopy jsou dnes již běžnou součástí našich domácnosti a pomáhají nám zvládnout pro někoho nepříjemnou, ale nutnou činnost – vytírání.

Tihle pomocníci disponují dnes velkým množstvím vychytávek.

Klasické jednoduché mopy se jedním svazkem třásní se v současnosti téměř nepoužívají.  Nové modely mopů mají totiž velkou spoustu funkcí, které vám ulehčí úklid vašich podlahových krytin.
úklid podlahy

Rotační nebo s nášlapným mechanismem

Mopy můžeme rozdělit na několik druhů:

 – ty, které k odstranění přebytečné vody potřebují odstředění pomocí rotačního karuselu, do kterého mokrou mopovou hlavici vložíte a několika stlačeními tyče mopu se voda ve ždímacím mechanismu odstředivou silou odstraní. Můžete si tak sami regulovat, jak mokrým mopem chcete vytírat.

– nášlapné mopy používají k odstředění mopu pedál, kterým po našlápnutí vyždímáte návlek mopu

– mopy parní používají pro čištění horkou páru, která se aktivuje naplněním nádoby s vodou a zapnutím tlačítka. Zdrojem těchto mopů je elektrická energie, a tak jsou vybaveny dlouhou přívodní šňůrou, abyste mopem mohli dosáhnout do všech částí i rozhlehlých místností.  Parní mopy mají trojúhelníkovou hlavici, abyste dosáhli do všech koutů, které potřebují uklidit. Předností parních mopů je jejich účinnost proti bakteriím, které horkou párou zklikvidují. Parní mopy můžete bez obav použít i na údržbu koberců, na kterých jednoduše ničí přítomnost zdraví ohrožujících roztočů.
vytírací mop

Hygiena i vhodná velikost tyče  

Textilní návleky na všechny druhy mopů můžete prát v pračce na teplotu 60 °C a rovněž se ke všem druhům dají dokoupit náhradní návleky, abyste doma měli zvlášť návleky na obývací místnosti a zvlášť na koupelny a WC.

Většina mopů na trhu má i teleskopickou tyč, kterou si sami upravíte na délku, která bude vyhovovat a při uklízení se nebudete muset hrbit.

 



Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup