Nádobí, které půjde z kuchyně, ale už se do ní nevrátí

Chcete si zpříjemnit posezení na zahradě, velkou rodinnou oslavu nebo potěšit své zákazníky u stánku? Využijte k tomu jedlé nádobí a ušetříte si čas, úsilí a zároveň i přírodu. Znečištění planety jednorázovými plasty je obrovským problémem, na který již dnes myslí hodně jednotlivců i společností. Jak tuto snahu můžete podpořit? Nekupujte plastové nádobí, když máte na výběr mnohem lepší volbu, která potěší nejen přírodu, ale také váš žaludek.

186-1_jedle-kelimky-velke-220-ml-12-kusu

Zábavná svačinka na zahradu i výlet

Tam, kde nemůžete využít klasické, porcelánové talíře, sklenice či hrnky a kovové příbory, můžete použít tento jedinečný produkt. Díky jemně sladké chuti si ho vychutnají dospělí i děti, jídlo s ním bude mnohem zábavnější, a přitom nebudete muset po konzumaci nic uklízet, protože se všechno hezky sní. Pořídit si můžete i jedlá brčka, která jsou skvělou náhradou za ta klasická, která po 5 minutách vyhodíte do koše, a skončí v oceánu.

Co vám ekologické nádobí přinese?

Existuje mnoho výhod a úžasných pozitiv, která z tohoto úžasného produktu můžete těžit. Ceny se rozhodně nemusíte obávat, protože není nijak vysoká, a přitom si mnohem více užijete salát, polévku i horkou kávu. Navíc tím podpoříte myšlenkuzero waste a pomůžete díky tomu přírodě. Kromě toho vám nabízí i další výhody:

  • vydrží i horké pokrmy do 85 °C,
  • tekutinu udrží až 12 hodin,
  • vhodné pro vegetariány a vegany,
  • 100% přírodní a rozložitelné,
  • neobsahují umělá barviva a přidané cukry.

57_bowlm20-20cm

Kde je můžete využít?

To je pouze na vás. Samozřejmě pro běžné použití doma nejsou ideální, ale kdykoli půjdete ven, vezměte si je s sebou. Chcete-li si posedět na zahradě s přáteli a rodinou, ale zároveň nechcete celý večer strávit u dřezu, jsou pro vás ideálním řešením. Přírodní talíře se stanou snadno nedílnou součástí vašeho života. Navíc vypadají krásně, takže vám jídla budou chutnat o něco víc než obvykle.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup